Mizuki Admin
Počet príspevkov : 745 Join date : 24.06.2012 Vek : 27 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Ryo Gune Št jún 28, 2012 12:34 am | |
| Jméno a Přímení :Ryo Gune Věk :19 Místo původu :Takigakure no sato Fóbie :Výšok a vody Hodnosť :Jounin Pohlaví :Muž Sen :Nájsť lásku a mať skvelú rodinu Klan :--- Kekkei Genkai :--- Schopnosť Kekkei Genkai :--- Štýl boja:-Taijutsu: stále -Ninjutsu: občas -Genjutsu: málokedy - Zbraň, vybavenie :ZVN, lano, Kovová tyč Schopnosti :Velká obratnosť, Šikovnosť a perfektné ovládanie Taijutsu Podstata :Kōton Výzor :Nosí klasické jouninske oblečenie. pod pravým okom ma škrabanec od meča. Vlastnosti :tento charakter robím podla mojich vlastností takže tí čo ma poznajú budú vedieť a tí čo nie tak ma aspoň spoznajú. (Neboj Kumo žiadny fekal) Životopis postavy :Ryo sa narodil do normálnej rodiny vo vodopádovej dediny. Chodil na akadémiu a neskôr sa stal genínom. Bol najslabší zo svojho týmu, ako mladý nevedel objaviť svoju podstatu, preto sa stal šikanovaným. Deti ho bili a vysmievali sa mu. Jedného dňa započul ako sa o ňom rozprávajú rodičia. Ako im robí hanbu a že už nemôžu žiť s takýmto synom. Desne sa naštval a utiekol z domu. Ako bežal po ceste pošmykol sa o nejaký kameň a spadol na zem, padol na pravú ruku. Tá ho však od prekvapenia nebolela, obzrel si ju a zistil že mu zvrdla a bola obklopená kovom. V tú dobu bol zamilovaný do jedného dievčaťa, to dievča ho iba využívalo. Jedného dňa ho to dievča zradilo a celá škola sa mu vysmiala. Ryo to už nevydržal, utiekol domov, zobral otcovy brnenie a všetky jeho zbrane. Po ceste si vyhliadol jednu kovovú tyč s ktorou sa vždy ako malý hrával. Prišiel pred školu a všetci boli vymasakrovaní. Ako to uvidel rozutekal sa domov, no tam už naňho čakali jednotky Anbu. Obvinili ho z mnohonásobnej vraždy. Udelili mu trest smrti. V deň jeho popravi sa rozlúčil s rodinou a vyrazil na popravisko. No cestou jeho koč niekto prepadol a povraždil všetkých Anbu. Nebol to nikto iný ako terajší Hokage Mizuki Yudas. Zobral ma zo sebou a povedal mi že sa o mňa postará, že takých ako som ja potrebuje. Odšiel som a nikdy som sa do Vodopádovej nevrátil. V Konohe som doštudoval a stal sa chunninom. Po jeho zvolení za Hokageho dediny som sa stal Jouninom. Obrázok :- Spoiler:
Vztahy :--- Techniky :--- | |
|