YamamotoKaruzo Hráči
Počet príspevkov : 93 Join date : 19.10.2012 Vek : 28
| Predmet: Yamamoto Karuzo Pi október 19, 2012 11:00 pm | |
| 14 Pôvodne z Motai no Sato, po zničení z Konohagakure no sato Z ružovej farby Genin Muž Znovu obnoviť svoju zničenú dedinu Klan Karuzo Hebigan Kopírovanie pohybov, Senzibilické zisťovanie chakry, Pohľad cez stenu alebo do vrecka -Taijutsu: Menej často -Ninjutsu: Väčšinou -Genjutsu: Občas Dve katany spojené režazou, ZVN, Takmer nezistiteľne tichý beh, kuchárske umenie Fuuton 170 centimetrový tmavší chalan s dlhými havraními vlasmi, okuliare, čierny plášť so symbolom starej dediny Motai, čelenka uviazaná na ruke Nápomocný a mierumilovný, keď ide do tuhého útočí z diaľky Narodil sa v Motai no Sato. V desiatich rokoch prešiel klanovým testom Hebiganu a prešiel, no jeho vzťah k vareniu ho dohnal na učenie sa kuchárskeho umenia v škole, ktorá bola hneď na druhej strane ulice od ninja akadémie, ktorú cez prestávky občas navštevoval a naučil sa základné ninjutsu. Po krátkej dobe sa Motai no sato dostala pod útok Kirigakure no sato. Po dlhých bojoch Motai podľahla a bola zničená. Jemu a ďaľším niekoľkým deťom, pár ženám a mužom sa podarilo utiecť. On a ostatní sa roztrúsili do Konohy, Suny a Iwi. Tam začal na polovičný úväzok robiť v jednom malom bare, aby si zarobil na bývanie a na študovanie v Ninja Akadémií. Svoj talent našiel aj v boji s Katanou a Kusarigamou a tak sa ich rozhodol spojiť. Neznáme Fuuton: Kaze no Ongaeshi / Vytvorí uvoľnením polky chakry z pľúc obrovské väzenie z Fuutonovej chakry, pričom je možné poslať cez vydýchnutý prúd chakry kunai naplnený chakrou, ktorá protivníka vážne zraní. Shousen no jutsu- lekárske ninjutsu
Naposledy upravil YamamotoKaruzo dňa So marec 02, 2013 9:53 pm, celkom upravené 8 krát. | |
|
Mizuki Admin
Počet príspevkov : 745 Join date : 24.06.2012 Vek : 27 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Yamamoto Karuzo Pi október 19, 2012 11:02 pm | |
| Toto je môj kamarát len aby ste vedeli a začína prvý krát hrávať Len ešte dorob dlhší príbeh, spíšeš mi Klan a Povoleno | |
|
Usagi-chan Asistent Mizukiho
Počet príspevkov : 935 Join date : 24.06.2012
Charaktery Meno postavy:: Tamika Rihiko Atai: (0/1000000)
| Predmet: Re: Yamamoto Karuzo Pi október 19, 2012 11:42 pm | |
| No dobře, ten klan se mi sice moc nelíbí, ale nechám to být, s tím že je začátečník a doufám, že ho budeš krotit, aby s tím nedělal kraviny A poprosila bych, co ta technika sakra dělá? Není ani v klanu, ani tady a z názvu to nepoznám. Plus jestli je to tvůj kamarád, pomož mu prodloužit životopis, dva řádky jsou fakt trochu málo. Pak to bude povoleno. EDIT: A jak může být bez klanu, když má Kekkei Genkai jistého klanu? | |
|
YamamotoKaruzo Hráči
Počet príspevkov : 93 Join date : 19.10.2012 Vek : 28
| Predmet: Re: Yamamoto Karuzo Pi október 19, 2012 11:56 pm | |
| Ospravedlňujem sa Adminom, že som to nejak obzvlášť nerozvil, ale už musím ísť spať, keďže mám ráno veľa povinností. Dúfam, že pochopíte. | |
|
Usagi-chan Asistent Mizukiho
Počet príspevkov : 935 Join date : 24.06.2012
Charaktery Meno postavy:: Tamika Rihiko Atai: (0/1000000)
| Predmet: Re: Yamamoto Karuzo So október 20, 2012 1:21 pm | |
| To je v pořádku, doplň to později, třeba dnes nebo zítra. | |
|
Mizuki Admin
Počet príspevkov : 745 Join date : 24.06.2012 Vek : 27 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Yamamoto Karuzo St október 31, 2012 12:03 pm | |
| 1.Mise :
D - 0 C - 1 Mierova cesta B - 0 A - 0 S - 0
2.Techniky:
D:
C:
Shousen no jutsu | |