Jméno a Přímení :Chiyoko Nara
Věk :20
Místo původu :Konohagakure no Sato
Fóbie :Nenavidí prohru
Hodnosť :Jounin, Generál Washi
Pohlaví :Muž
Sen :Získat neomezenou sílu, naplnit proroctví a povznést Konohu
Klan :Klan Nara
Kekkei Genkai :xxxx
Schopnosť Kekkei Genkai :Ovládání stínů
Štýl boja:-Taijutsu: velmi často
-Ninjutsu: velmi čato
-Genjutsu: vůbec
- Zbraň, vybavenie :ZVN a černá katana (chakrová ocel)
- Spoiler:
Schopnosti :Velké množství chakry, stopování, schopnosti špeha
Podstata :Raiton
Výzor :viz obrázek
Vlastnosti :Impulzivní, cholerik, taktik, tvrdohlavý, inteligentní, společenský ale ne příliš, pracovitý, cílevědomý
Životopis postavy :Počátky životaNarodil jsem se v Konoze do klanu známý pod jménem Nara. Tento klan má specifické schopnosti ovládání stínů.
mím otcem byl jounin jménem Zaraki Nara. Má matka se jmenovala Natsumi Hyuuga. Oba dva pracovali a plnili mise přímo pro Hokageho.
Při svém narození jsem se zcela odlišoval. Narodil jsem se s blond vlasy, které měl údajně můj praděd a jeho otec z matčiny strany. Má chakra se již v té době rovnala mým rodičům. Později se vyjímek objevilo mnohem více.
ZráníDíky svému objemu chakry, inteligenci a talentem jsem patřil k nejnadanějším studentům. Ve svých deseti letech jsem se stal jouninem. V té době jsem již ovládal techniky klanu Nara na vysoké úrovni. Rodiče na mě byli hrdí.
Postupně jsem rozvíjel své nadáni a rozšiřoval zásobu technik. Když jsem zjistil, že má chakra má podstatu Raitonu, chopil jsem se příležitosti.
Mí rodiče přestoupili do Speciálních Infiltračních Jednotek. Přestal jsem je sice vídat ale za to jsem měl více času na trénink. U hokahego jsem si domluvil zmírnění počtu misí, které jsem měl plnit.
velice dlouho jsem hledal někoho, kdo by mě trénoval, až mne napadl muž, jehož techniky Raitonu jsou proslavené po celém světě. Byl to "chodící blesk" Kazuya. Byl jediný kdo přistoupil na můj trénink. 5íkalo se o něm, že jeho předek byl slavný "kopírovací ninja" Kakashi.
ZlomV mých patnácti letech, jsem již byl plně vytrénovaný jounin, který byl sám na sebe velice hrdý.
Avšak, když jsem se vrátil do vesnice se svým týmem, jenž jsem učil, byl jsem okamžitě zavolán do kanceláře Hokageho. ten mi pověděl zprávu jenž mě šokovala jako nic předtím. Mí rodiče byli při plnění své mise odhaleni a napadnuti. Matka zemřela na místě a otec byl velice vážně zraněn při její ochraně.
Okamžitě jsem zamířil do nemocnice. O otce se starolo šest doktorů. Já jsem okamžitě přiložil ruku k dílu ale jelikož jsem neuměl lékařské techniky na vysoké úrovni tak jsem aspon doktorům propůjčoval svou chakru. Když mi oznámili, že otec má příliš málo krve, ihned jsem daroval vlastní. Naštěstí máme stejnou skupinu i Rh faktor.
Po ukončení jsem padl vyčerpánim na křeslo stojící vedle lůžka mého otce. když se můj otec po 12 hodinách konečně probral, byl jsem štěstím bez sebe. Byl střšně slabý ale přesto musel promluvit.
Řekl mi proč se jmenuji Chiyoko. Prý to znamená "dítě tisíců generací". Bylo mi dáno kvůli proroctví, jenž kolovalo v klanu od dob, které již nikdo nepamatuje. Mělo se narodit dítě tak mocné, že změní svět k obrazu svému.
Po těchto slovech zemřel.
SebezkázaPo měsící jsem přišel za Hokagem a poprosil ho, aby mě dosadil do Specíálnmích Infiltračních Jednotek. Namluvil jsem mu, že chci pokračovat ve stopách svých rodičů.
Do teď netuším zda mi věřil či ne ale dosadil mě tam. Já Chiyoko Nara se stal velitelem.
Velice brzy jsem již dostal první typ na nepřátelskou atentátnickou organizaci. Podařilo se mi tam dostat devět mých mužů a a sebe sama. Když se chystali k přesunu, připravili jsme jim tam past.
Když propukl boj Nevěděl jsem co se děje, kde jsem a co jsem. Jenom jsem vraždil. Popadl mě amok a naprosto jsem přestal vnímat.
Když jsem se probral z transu, první co jsem viděl byla jednotka, jenž nám přišla na pomoc, jak stojí na okraji lesa a zírá na mě. Všichni byli stuhlí hrůzou. Až když jsem se rozhlédl pochopil jsem.
Všichni co tam byli, ať atentátníci či mí spolubojovníci, vyseli ve vzduchu nabodnuti na stínech a jejich těla byla probodávána Raitonem. Při tom pohledu mě nezachvátila panika ani úžas, nýbrž zvláštní uspokojení.
Jinak jsem zareagoval, když jsem viděl své ruce. Mé tělo bylo stínem samotným. Padl jsem na kolena, technika jenž zabila 78 lidí se zrušila a pak jsem se stal zase hmotným. Ucítil jsem ránu na zátylku a pak jsem vnímal jen konejšivé teplo temnoty, jenž pohltila mou mysl.
OdsouzeníStál jsem spoutaná před soudem se zapečetěnou chakrou a čekal na rozsudek. Předem mi bylo jasné jak to dopadne. Dostal jsem doživotí za zavraždění devíti svých spolubojovníků.
Byl jsem v cele. Přemýšlel co dál. Pak jsem na to přišel. Jediné východisko bylo stát se nukeninem. Tak jsem vzal poslední zbytek chakry jenž mi zbyl a změnil sám sebe ve stín. Pouta spadla na zem a pečeť zmizela spolu s tělem takže jsem se nemusel obávat. že mi chakra dojde.
Pak jsem zmizel i já.
NadějeNa svobodě jsem zjistil jak zlomit tu pečeť a zároveň našel východisko ze své situace. Našel jsem Akatsuki.
Stal jsem se jejich špehem a odváděl pro ně špinavou práci. I tak se mi to ale moc nelíbilo.
Zde jsem potkal Mizuki Yudase. Začal špehovat pro Akatsuki asi rok po mě. Časem jsem ho začal brát jako svého přítele. Akatsuki mi dlužilo laskavost a tak jsem je požádal, ať příjmou Mizukiho mezi sebe. Tak se i stalo a já Akatsuki opustil. Šel jsem hledat moc a trénovat abych naplnil své proroctví.¨
ZnovuzrozeníStojím před bránou Konohy. Slyšel jsem, že se Mizuki stal Hokagem. A tak po pěti letech zase vidím svou vesnici. a doufám, že za ty tři roky na me Mizuki Yudas nezapoměl a ví co mi dluží.
Obrázok :Vztahy :Mizuki Yudas-jediný přítel
Techniky :Kageayatsuri no Jutsu ( Technika stínové manipulace)-uživatel se spojí se stínem jiné osoby a ovládá jeho tělo jako vlastní tělo
- Spoiler:
Kagemane no Jutsu (technika stínové imitace)-uživatelův stín se spojí se stínem jiné osoby a ta poté kopíruje pohyby uživatele
- Spoiler:
Kage Nui no Jutsu (technika stínových ostnů) - Spoiler:
Kage–Kubi shibari no Jutsu (technika stínového škrcení) - Spoiler:
Kage bunshin no Jutsu (technika stínového klonu) - Spoiler:
Kuchyose: Raikou Kenka (přivolání: vytvoření lehkého meče) Ninjutsu přivolávací technika, pod zápěstím má přivolávající značky. Když se dotkne značky, tak dokáže rychle přivolat zbraně, včetně různých forem shurikenů.
- Spoiler:
Raiju hashiri no jutsu (technika bleskové běžící bestie) soustředí blesk do ruky a poté jej v podobě něčeho připomínajícího vlka vyšle na nepřítele
- Spoiler:
Raiton no Yoroi (Bleskové brnění) technika obalí tělo uživatele raitonem a zvýší tak jeho rychlost, sílu a dokonce i reakce. Slouží zároveň jako brnění (není stoprocentní)
- Spoiler:
Raiton:Gian (blesk: Falešná tma) bleskový výboj plošně rozšířený
- Spoiler:
Raizou Ikazuchi wo Utte (úder blesku) blesk pohybující se po zemi, jenž zasáhne několik cílů naráz
Sanda Appu (bleskový úder) Pěsti uživatele se obalí raitonem, což dodá úderu obrovskou sílu
Toppu geino: Kage no jutsu (vrcholné umění: Technika stínu) Uživatelovo tělo se promění ve stín a je imunní vůči fyzickým útokům. Spotřebovává gigantické množství chakry
Hikari no Toki (pohyb světla) slouží pro cestování na dlouhou vzdálenost. Uživatel se promění v blesk a přesune se na předem určené místo. Nelze použít v boji a ani jako únikovou techniku, jelikož je zapotřebí velkého soustředění, klidu a chakry.
Kage no Kemeno no justu (Technika stínové bestie) vytvoří bestii tvořenou stínem jenž je na uživatele napojena stínovou nitkou. Dokáže se spojit s Raiju hashiri no jutsu a tím se zdvojnásobí jejich původní síla
Ayatsuri ningyo no kage (Stínové loutkářství) připojí stín na jeden nebo více cílů a používá je jako loutky. Dokáže použít i techniky dotyčného ale jen v přiměřené míře
Kage no Bokkusu (Stínová krabice) funguje jako vězení, cíl uzavře a je naprosto oddělen od okolního světla. Chakrové útoky jsou vstřebávany a chakra je použita na zpevnění samotné techniky.