Anonymný Anonymný
| Predmet: Senji Endo So december 29, 2012 11:39 pm | |
| Senji Endo [Only admins are allowed to see this image]Věk13 Místo původuKonoha Fóbie Má fobiu z debilov. Hodnosť Genin Pohlaví Muž Sen Ochraňovať Konohu a nájsť vraha ich rodičov a zabiť ho. Klan --- Kekkei Genkai--- Schopnosť Kekkei Genkai--- Štýl bojaTaijutsu: Skoro stále Ninjutsu: Skoro stále Genjutsu: Málo kedy Zbraň, vybavenie ZVN , Meč , všetky druhy bômb , 30 metrov lanka , 3 zvitky: 1 Prázdny , V druhom je meč a v Treťom je 20 kunaiov a 20 shurikenov. Schopnosti Jeho hlavnou schopnosťou je ovládanie meča. Bojuje hlavne s použitím meča , no keď ide proti nepriateľovi na diaľku tak začne používať Ninjutsu. Jeho ostatné schopnosti sú priemerné až na rýchlosť. Rýchlosť ma na Genína dosť vysokú . Genjutsu je taktiež na priemernej úrovni , proste veľmi ho neovláda , no dokáže odolávať nepriateľovi s Genjutsu na úrovni Genina. Silu ma mierne nadpriemernú (Na genína).Zásobu chakry ma priam obrovskú (Na Genína).Ovládanie chakry je taktiež na dobrej úrovni , takže mu chakra dojde len málokedy. Podstata Katon VýzorČierne trochu špicaté vlasy ako Sasuke a čierne oblečenie. Vlastnosti Ako kedy. Občas je milý , občas je arogantný , záleží to podľa nálady. Životopis postavy Narodil sa jedného Jarného večera v Konožskej nemocnici. Plač a krik sa rozliehal po celej nemocnici a niektorým ľuďom dokonca naháňal strach. Plač bolo chvíľami počuť až na ulicu. To už sa malý Senji snažil dať na vedomie svetu že už je na svete a že začína nová éra. Ano už od mala bol jeho sen ochraňovať a zmeniť Konohu. Rodičia s nim mali vždy problémy. Neraz ho museli hľadať ninjovia po Konohe a senzybilovia museli prehľadávať lesy. Svojím rodičom ak nie celej Konohe dopomohol ku veľkému množstvu sivých vlasov. Keď mal 10 rokov , rodičia ho prihlásili na akadémiu. Jeho výsledky v praktických cvičenia boli nadpriemerné , no testy dosť podpriemerne. Keď mal 11 rokov , ponáhľal sa domov z akadémie pretože sa dosť oneskoril , kedže chcel ešte trochu trénovať. Keď prišiel domov už sa stmievalo , a rodičia neboli doma. Vydal sa ich hľadať do Konohy , no neúspešne. Nakoniec keď sa rozhodol hľadať mimo dediny , našiel ich mrtvych na kraji lesa. Ich telá boli znetvorené , ledva ich spoznal. Senji sa zrútil , nechcel žiť. Po pár dňoch sedenia doma sa rozhodol že sa vráti do akadémie a pomstí svojích rodičov. Začal trénovať viacej a tvrdšie ako kedykoľvek pred tým. Trénoval až do odpadnutia a tento druh tréningu mu ostal do teraz. Akadémiu kvôli svojím hrozným písomkám dokončil v trinástich takže po 3 rokoch, a len vďaka tomu že vedel dobre ostatné veci. Obrázok - Spoiler:
[Only admins are allowed to see this image]
Vzťahy Otec-Mrtvy. Matka-Mrtvy. Techniky Chodenie po vode-D Chodenie po stromoch-D Základné E-Rank techniky. |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Senji Endo Ne december 30, 2012 12:30 pm | |
| Úplne prerobené ! |
|
DarkLezdgar Sannin
Počet príspevkov : 481 Join date : 25.06.2012 Vek : 28 Bydlisko : Bratislava
Charaktery Meno postavy:: Tetsuo Shiroi Atai: (0/200)
| Predmet: Re: Senji Endo Ne december 30, 2012 2:11 pm | |
| Sorry Kami, moc sa mi tento char nepáči. Zdá sa mi taký suchý xDD.. Skús trošku rozviť všetko..nech nieje taký obyčajný .
Naposledy upravil DarkLezdgar dňa Ne december 30, 2012 3:17 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
Mizuki Admin
Počet príspevkov : 745 Join date : 24.06.2012 Vek : 27 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Senji Endo Ne december 30, 2012 2:16 pm | |
| Zlatko, mám plnú Konohu a ešte má pribudnúť jeden char môjho kamaráta, je mi to ľúto ale ja už nestíham :-) Takže Nein | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Senji Endo Ne december 30, 2012 2:43 pm | |
| Oukej Tak či tak začal som robiť na inom do inej dediny Dark: Musím súhlasiť. Tento char bol robený 10-15 minút takže sa nieje čomu diviť |
|