Tenshi Free Forum SK/CZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SK/CZ Fórum

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

Nori Yagami

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Nori Yagami Empty
OdoslaťPredmet: Nori Yagami   Nori Yagami EmptyNe jún 30, 2013 2:39 pm

Jméno:
Nori Yagami
Věk :
19
Krevní skupina :
AB+
Místo původu :
Kumogakure no Sato
Nynější místo pobytu:
Kumogakure no Sato

Hodnost :
Chuunin
Fóbie :
Syngenezofobie – Strach z rodinných příslušníků. I přestože je jediným známým a hlavně žijícím členem své rodiny, vzhledem k tomu, jak se většinou předávalo žezlo v jeho rodině, má strach, aby se neobjevil někdo jiný, silnější, který by se rád stal hlavou obou rodin.
Eurofobie, germanofobie, frankofobie, romofobie, islamofobie – Trpí panickým strachem z toho, že jednodo se najde někdo, kdo založí jednu z těchto skupin a svět bude nucen čelit problémům s tím spjatým. Jako například cikánům, to je opravdu „černý“ problém.
Sen :
I přes svůj strach z rodinných příslušníků by rád obnovil svůj klan a navrátil mu slávu, která mu patří. Nemá jasnou představu, jak svlj sen splní, ale je mu jasné, že se toho nemusí dožít, i přesto je připraven si za ním jít.

Klan :
Yagami

Styl boje:
Nori je univerzalním ninjou. Vzhledem k tomu, že je hlavou obou klanu sjednocených pod Yagami, má přístup k oboum stromům technik, a tak má obrovský arzenál jutsu, které může používat. Většinou se soustředí na techniky spíše na blízko, ale to až poté, co nepřítele ochromí pomocí genjutsu. Ve chvíli kdy je zraněn také disponuje několika med-nin, díky kterým může zachránit sobě nebo jiným život. Ve směs je to ale spíše podpůrný ninja, neb někoho s velkou znalostí genjutsu a med-nin nepošlete do první linie, i tam by se však uchytil.
-Taijutsu: 35%
-Ninjutsu: 30%
-Genjutsu: 35%

- Zbraň, vybavení :
Základní vybavení ninji + Kuchiyosen svitek, několik základních protijedů, jehly na sešití ran, obvazy.
Podstata :
Ying Yang

Vzhled :
Má dlouhé hnědé vlasy, jejichž přední konečky Norimu občas padají přes oči. Na očích má lehce zatemněné brýle, které zakrývají jeho smaragdově zelené oči. Jakožto správný badass má potom výraznou, hustou bradku. Oblečen je v drtivé většině případu v černé oblečení, přes které má hozený černý kabát s bílým znakem na zádech.  Většinu oněch zmíněných věcích ve vybavení má potom vtipně zastrkané uvnitř kabátu.
[Only admins are allowed to see this link]
Charakter :
Nori je hodně problematická osoba, která bojuje se svými vnitřními démony, což ho v některých chvílích jeho života dělá velmi zranitelným. Ve skutečnost je to ale milý člověk, který se většinou snaží pomoc, i když to není zrovna dvakrát vhodné. Trpí skoro až nemocí, a to zvědavostí. Není schopen přenést přes srdce to, že by snad něco nemusel znát, nebo vedět. Dokáže být trpělívý, ale i přesný opak, záleží na situaci a náladě. Většinou se ale snaží někoho rozveselit a mete kolem sebe jeden vtip za druhým, o jejich kvalitě radno nemluvit.

Životopis postavy :
(Psáno v ich formě, má-li někdo problém, tak ho klidně mít může J )
Narodil jsem se z nečistého svazku smilství a pohrdání všeho, čemu naše rodiny a hlavně klan kdy věřil. Narodil jsem se do doby, která na mě nebyla připravena. Narodil jsem se do doby krve a nenávisti. Narodil jsem se s jménem Nori, a toto je můj příběh.
Jak každé dítě v Kumo ví, klan Yagami je prastarý a skláda se ze dvou větví – Raito a Ryuuga. Ryuuga se vždy specializoval na genjutsu a spíše na boj, zatímco Raito byla větev léčitelů. Něco se však zvrtlo. Hlavou celého klanu Yagami může být jen jeden člověk, vždy se hlasovalo. Většinou to bylo dost tragikomedické, neb každá vetěv volila svého zástupce, ale vždy se došlo ke kompromisu. Nyní se to však změnilo. Raito vedli klan již tři generaci a Ryuuga chtěli zmenu, kterou však Raito razantně odmítali. A tak začala válka. Ryuuga během několik dní vyvraždil větší část klanu Raito. Ten na to odpověděl najmutýmy žoldáky. Trvalo to několik let, až zbyla jen hrstka členů, kteří v tom však stále pokračovali. Nikdo neví, jak k tomu vlastně došlo, ale má matka, Dareisuka Raito a otec Monochite Ryuuga se během války poznali. Nevím, co je k tomu tehdy vedlo, ale oba se do sebe zamilovali a za nějaký čas, jsem byl na světe já. Rodiče se nepamatuji. Stejně jako celý zbytek klanu, který se tehdy usmířil a začal žít v klanovém sídle, uhořeli. Já měl štěstí, z popela mě vytáhl náhodný kolemjdoucí.

Byl jsem vychován v pěstounské péči nějaké hodné rodiny, kterou jsem opustil v desíti letech. Rychle jsem projel akademie a odmítl zařazení do týmu. Nějakou dobu jsem se potloukal světem sám, vlastně to bylo několik let. Sbíral jsem informace o svém původu, o svém klanu a o všem, co předcházelo pádu klanu Yagami. Asi před dvěma lety jsem konečně zjistil z jaké větve pocházím, z obou. Což vlastně vysvětluje to, proč jsem schopen bez problému zvládat obě větve technik. Teprve minulý rok se však stalo něco, co navždy ovlivnilo můj život. V zemi sněhu jsem uvízl v horách, neptejte se co jsem tam dělal, je to bezpředmětné, každopádněj sme uvízl v horách a zastihla mě sněžná bouře. Našel jsem jeskyni, né však obyčejnou. Byla plná chakry a kosti, děsivě, že? Avšak vyberte si mezi smrtí mrazem a rychlou smrtí v rukách predátora. Co jsem tam však našel mě překvapilo. Byl to svitek, obyčejný svitek. Při bližším zkoumání jsem zjistil, že se jedná o Kuchiyose svitek, při dotyku se aktivoval. Objevila se přede mnou asi tři metra velká sova sněžná. Jak jsem ji porazil si nepamatuji, ale mám z toho několik jizev na pravé paži. Svitek se mi nakonec povedlo podepsat a od té doby je sova Kito, tak se jmenuje, mou věrnou společnicí. Na svitku je místo pro další podpisy, nejsem si však jist, co by onen člověk přivolával, zatím jsem to neriskoval.
Zjara tohoto roku jsem se vrátil do Kumo, kde jsem haldce absolvoval speciálně zkoušky, které mě kvalifikovali rovnou na úrověn Chuunina. V současné době mám za sebou několik misí a čekám na další… Budoucnost je přede mnou.
Vztahy :
Nemá rodinu, ve vesnici nikoho pořádně nezná, nejlepší vztah má tedy asi se svou společnicí Kitou, což v překladu znamená „sever“.
Kita – Kita je kuchiyosen sovy. Jedná se o velmi atypickou sovu, která se pravděpodobně do zemí dostala lodí bůh ví odkud, na ostrovech tedy není k nalezení další taková. Jedná se o jediný kuchiyosen, který je Nori schopen přivolat, avšak v závislosti na chakře, kterou do toho vloží, dokáže regulovat její velikost. Od 50 centimetrové sovy tedy dokáže přivolat klidně i několika metrovou, na které je schopen létat. Sova většinou mluví jen málo, ale je toho dozajista schopna, stejně tak je schopna i několika základních jutsu, ale co je hlavní, jakmile drží nějaký předmět od Noriho, je přes ní schopen seslat i genjutsu.
Obrázek :
Spoiler:
Techniky :
D-rank
Chození po vodě a po stromech.
Furripu Tentochi
- Technika vržená zvukovým signálem (flétnou, experti zapískáním). Způsobí, že oběť ztratí pojem o gravitaci a orientaci v prostoru (protáčí se mu nebe a země).

Dara no Guntai - Technika vržená buď pohledem na ruční znamení (zachycení jednotlivce) nebo zvukovým signálem (flétna, experti zapískáním). Způsobí, že oběti začnou vidět iluze spousty útočících ninjů. Tato technika nezpůsobuje opravdovou bolest a slouží pouze pro narušení psychiky oběti.

Tsuika Hayö - Technika, kdy uživatel pouští rychlé proudy chakry do některé části těla (obvykle do některé končetiny), což způsobí několika sekundové zesílení a zrychlení dané části těla.

C-rank
Kankaku no Kyūshū - Technika zaslepení smyslu. Podle stylu chycení je otupen daný smysl (pohled do očí-zrak, zvukem-sluch, znamením-čich, předáním chakry dotekem-hmat a chuť). Najednou může zaslepit pouze jeden smysl.

Kuchiyose no Jutsu - Přivolání Sovy ze svitku.

Kokoro no Shōgai
- Technika narušení mysli. Vrhá se pohledem do očí a přehazuje myšlenkové proudy, takže oběť není schopna souvislého myšlení a je donucena k impulsivnímu jednání.
[/color]
Ekite Shukketsu - Technika, při které uživatel zceluje buňky pomocí své chakry. Obvykle se používá k zastavování menšího krvácení, ale lze použít též při útoku na nepřítele (srůsty prstů, víček, rtů..).
B-rank:
Chakura Kyōka-ryoku - Jedná se o formu sebeposilování chakrou. Využívá toho, že uživatel zvládá lékařská ninjutsu, takže umí mistrně hromadit chakru. Technika umožňuje zvyšovat svou sílu až na desetinásobek svých standardních možností.
Návrat hore Goto down
Usagi-chan
Asistent Mizukiho
Asistent Mizukiho
Usagi-chan

Počet príspevkov : 935

Charaktery
Meno postavy:: Tamika Rihiko
Atai:
Nori Yagami Left_bar_bleue0/1000000Nori Yagami Empty_bar_bleue  (0/1000000)

Nori Yagami Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nori Yagami   Nori Yagami EmptyNe jún 30, 2013 2:46 pm

Povoleno ^^
Návrat hore Goto down
Remorko
Nukenin
Nukenin
Remorko

Počet príspevkov : 603

Nori Yagami Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nori Yagami   Nori Yagami EmptyNe jún 30, 2013 5:25 pm

Prijaté ^^
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Nori Yagami Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nori Yagami   Nori Yagami Empty

Návrat hore Goto down

Nori Yagami
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Tenshi Free Forum SK/CZ :: Vedľajšia kategória :: Charaktery-
Prejdi na: