Meno:Danieru Yûki
Vek:14
Miesto pôvodu: Konoha
Fóbia: Strach z tmy, ticha a samoty.
Hodnosť: Genin
Pohlavie: Muž
Sen: Chcem sa stať jedným z legendárnych ninjov.
Klan:Yûki
Kekkei Genkai:Yoko: Kekkei Genkai Yoko je veľmi starý, má ho každý druhý v klane Yûki.
KG sa aktivuje podľa vôle vlastníka alebo pri veľkom nebezpečenstve, ba ohrození života.
Keď sa aktivuje, objaví sa fantóm bielej 3-chovstovej líšky Yoko, ktorá chrani vlastníka KG
alebo toho, koho pošle ochraňovať. Líška je rýchla a dokáže vrhať modrý plameň no nie do
veľkej vzdialenosti. Vlastníku KG sa priemerne zväčší rýchlosť a obratnosť. Slzy líšky Yoko liečia.
[Only admins are allowed to see this image]Štýl boja:-Taijutsu:40% -Ninjutsu:30% -Genjutsu:30% - Zbraň, vybavenie :- Spoiler:
[Only admins are allowed to see this image]
Schopnosti: Rychle sa pohybuje, má veľké množstvo chakry a dobrý čuch.
Podstata:Fuuton
Výzor: Biele vlasy, modré oči výška asi 170cm. Často nosí kapucňu.
Vlastnosti:Veľmi priateľský typ, milý, obetavý a dobrosrdečný.
Životopis postavy:Vyrastal som s rodičmi a so sestrou v klane Yûki.
Už ako malý som sa veľmi rád hrával vonku so zvieratami v prirode. Bavilo ma to viac ako s kamarátmi.
Asi vo veku 6 rokoch som spoznal svoju líšku Yoko. Bola taká malinká po prvý raz. Od vtedy je to môj
najlepší priateľ a spolu-bojovník, ktorého mám. Spolu s rodičmi a so sestrou sme chodili trénovať do prírody.
V 11 rokoch sme maly v klane turnaj a skončil som prvý aj so svojou sestrou. Maly sme ísť proti sebe, ale
obaja sme to odmietli. Turnaj nikto nevyhral. V 14 rokoch som ja a moja sestra vidali na vlastnú cestu života.
Obrázok:- Spoiler:
[Only admins are allowed to see this image]
Techniky:Rank: E
Bunshin no Jutsu - Technika klonovania
Henge no Jutsu - Technika premeny
Kawarimi no Jutsu - Technika náhrady
Nawanuke no Jutsu - Technika úniku
Schopnosti:
Meno: Heru Screamu
Rank: E
Desc.: Liska vybehne pred majitela a hlasno zareve. Pisklavy zvuk zmetie nepriatela na kratku dobu.
Fuuton: Kaze Saiku
Rank: E
Užívateľ po pár pečaťiach nahromadí chakru do jeho úst a vyfúkne oblak dymu, cez ktorý je ťažko vydno.
Meno: Fuuton bushin no Jutsu
Rank: C
Popis: Užívateľ poskladá ručnú pečať a pomocou veternej chakry vytvorí klona. Klon môže útočiť na hádzať po súperovi kunaie a shurikeny. Taktiež sa môže rozplynúť vo vetre a zjaviť sa úplne nniekde inde. No jeden háčik je v tom že keď mizne a znovu sa objavuje trvá mu to trochu dlhšie. Čiže je veľmi zraniteľný. A presun mu chvíľu trvá.
*Info o klonoch*
- Každý bunshin bere 1/10 mojej chakry.
-Bunshin nemôže ísť veľmi ďaleko od majiteľa.
-Bunshin ma 1/4 sili majiteľa. Rátaju sa zbrane, nastroje, sila, rychlost, reflex.
-Tento bunshin dokáže používať taijutsu, non-elemental jutsu, a elementálne jutsu
ktoré uživateľ vlastní.
-Bunshin zmizne hned jak ho niečo zasiahne.