Tenshi Free Forum SK/CZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SK/CZ Fórum

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

For Fun = Léto

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

Počet príspevkov : 640
Vek : 31

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 5:38 pm

Kaori Matsumoto

Sedět jen tak u vody a užívat si toho slunečného dne, to nebylo to co bych dělala nějak extrémně často. Možná právě proto se na mě několik lidí udiveně podívalo, když si všimli mojí přítomnosti. Ale tak nějak jsem to spíše ignorovala. Jen jsem si chtěla odpočinout. Za posledních několik dní nebo i mesíců se toho dělo více než dost na to abych se cítila už skutečně unavená. A tak proč nevyužít tenhle den k tomu, abych prostě jen tak lenošila. Když jsem se koukala kolem sebe, bylo tu skutečně dost lidí. Některé bych tu sama nečekala. Jako třeba některé Jouniny nebo i vysoce postavené shinobi. Znala jsem je všechny, i když jsem s nimi třeba nemluvila. Začala jsem si tak nějak uvědomovat, že moje práce mě naprosto pohltila a nebylo snad nic, o čem bych nic nevěděla. Musela jsem si pro sebe tiše povzdychnout. Oddělala jsem si pramen bélých vlasů z boličeje a vytvořila malý úsměv. Nebudu si kazit tohle volno prací. Ne, dneska ne. Hlesla jsem si více méně podvědomě a v poklidu na malou chvíli zavřela svoje oči.
Návrat hore Goto down
http://finalfantasy-thisisworld.blog.cz
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Počet príspevkov : 481
Vek : 28

Charaktery
Meno postavy:: Tetsuo Shiroi
Atai:
For Fun = Léto Left_bar_bleue0/200For Fun = Léto Empty_bar_bleue  (0/200)

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 5:53 pm

Satorii Okamoto

Dnes bol vážne neskutočne krásny deň. Satorii sa vracal z náročnej misie a len tak ho napadlo že by sa išiel trošku ovlažiť na neďaleké kúpalisko. Odniesol si všetky veci ku sebe domov, obliekol si plavky a okamžite sa vydal miernym krokom na kúpalisko. Prešlo pár minút a on tam konečne bol. Obzeral sa okolo seba či tam nenájde niekoho, koho by poznal. Aj keď.. pravdou je že tam poznal skoro všetkých, preto skôr hľadal niekoho s kým by sa mohol vkľude porozprávať po prípade s ním aj trošku posrandovať. Obzeral sa navôkol seba, všimol si ako Kaori sedí kúsok od neho. Usmial sa a pomaličky pristúpil ku jej miestu. "Sate Kaori-chan.. Nevadilo by ti keby som si prisadol?" Opýtal sa jej veľmi slušne dúfajúc že ho nepošle preč.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 5:58 pm

Kaori Matsumoto

Krásné ticho, tedy jen v mezích mé blízkosti. Všichni se jinak mezi sebou horlivě vybavovali a blbli. Když v tom jsem zalsechla hlas. Snad to byl jenom instink, když jsem otočila hlavu tím směrem a na tváři se mi objevil malý druh úsměvu. Nikdy jsem se moc neusmívala. "Uhm, Sate Satorii-kun." Pozdravila jsem jej taky, což bylo v rámci slušnosti. Kdo ví, proč si chtěl sednout zrovna tady. Dneska jsem ale nebyla v takové náůadě, abych pohrdla nějakou společností tak jsem jen lehce kývla hlavou. "Jen si posluž." Pronesla jsem mile a protáhla si svoje ruce. "Jak bylo na misi?" Neopoměla jsem se zeptat, protože jsem o tom něco málo věděla. V duchu jsem se ale zase trochu okřikla, protože to spíš vypadalo jako kdybych se opět rozhodla pracovat, což tento den bylo naprosté tabu.
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 6:10 pm

Satorii Okamoto

Po prijatí jeho žiadosti o prisadnutie sa na Satoriiho tvári objavil nefalšovaný úsmev. Z radosťou si položil svoj uterák hneď vedľa uteráku Kaori a sadol si. "Arigato, Kaori-chan." Usmial sa ešte raz. Ľahol si a pozrel sa do slnka. Dnes je naozaj veľmi krásne. To teplo ťa až priam núti oddychovať a nič nerobiť. Zahodiť všetky starosti a sústrediť sa len na relax a zábavu. Pomyslel si keď v tom sa pozrel na Kaori ktorá sa ho pýtala ako bolo na misií. Posadil sa a prehrabol si vlasy. "Ehm, no.. celkom fajn... Všetko išlo hladko..až podozrivo hladko." Usmial sa. "A ty? Ako je možné že tu si? Poznám ťa a viem že niesi moc typ na kúpaliská. Vlastne...od kedy ťa poznám som ťa nevidel robiť nič iné ako pracovať.. " Zasmial sa a poškriabal sa na líci.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 6:17 pm

Kaori Matsumoto

Na mém obličeji se objevil snad malý úšklebek. Ano, trávila jsem dost času prací a kde kdo si musel myslet, že ani nevím co to odpočinek znamená. Kdo ví jestli jsem to věděla. Ta práce mi nijak nevadila takže jsem si to spíše ani moc neuvědomovala. "No právě..."Podotkla jsem poklidně a o něco tíšeji, na což jsem si hodila pramen dlouhých bílých vlasů za jedno ucho a lehla si spokojeně. "Je na čase si dát pauzu, ne že by mi moje práce nějak vadila."Podotkla jsem na malé vysvětlení. Když jsem se na něj tak koukla nutilo mě to trochu přemýšlet. Nyní bylo krásně vidět na tu pečeť, kterou jsem měla na břiše a o které věděl jen málo kdo. "Ty si taky myslíš že umím jenom pracovat že ano?" Pronesla jsem trochu pobaveně a při tom na chvíli přivřela svoje oči, jako kdybych byla trochu ospalá. "Je pravda, že jsem asi nikdy nikoho nepřesvědčovala o opaku...."
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 6:50 pm

Satorii Okamoto

Počúval ju a usmieval sa. "Nie, nemyslím si to." Milo sa usmial. "Nepoznám nikoho kto by vedel len pracovať." Podotkol a lahol si ku Kaori. Pozrel sa do neba a relaxoval. Pootočil na ňu hlavu a pozrel sa na jej vlasy. "Máš naozaj veľmi pekné vlasy. Až teraz keď sme pri sebe tak blízko a ty nikam neutekáš som si to všimol." Zasmial sa a pootočil hlavu späť. "Vždy ma zaujímalo, že čo ťa tak strašne na tej robote baví.." Opýtal sa jej príjemným hlasom aby to nebrala nejak zle.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 6:54 pm

Kaori Matsumoto

"Myslíš? No, stejně to je na tuhle vesnici trochu rarita. Je fajn že si už všichni ale zvykli a přestali na mě tak civět." Pronesla jsem s tichým smíchem. Pamatovala jsem si první dny, kdy jsem sem přišla. Všichni se na mě dívali jako kdybych byla z jinýho světa. Odpovídat jim stále na hromadu otázek bylo skutečně unavující. Otočila jsem na něj svlj pohled a na chvíli se zatvářila trochu vážně. "Od kdy používáš lichotky?" Optala jsem se a musela se znovu zasmát.
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:04 pm

Satorii Okamoto

"Podľa mňa nikto taký neexistuje. Pretože nieje nič ľahšie ako relaxovať. Ale..možno sa mýlim." Zasmial sa. Už neviem o čom mám hovoriť. Mohla by nadviazať na nejakú tému lebo už sa mi míňajú nápady. Pomyslel si a usmial sa. Otočil sa na ňu a všimol si ten jej vážny výraz. "Ehm...tak, všimol som si že život je vždy o niečo ľahší keď máš pri sebe niekoho kto ti energiu a radosť pridáva ako berie. Lichôtka je ten najrýchlejší spôsob ako niekomu zdvihnúť náladu a priniesť mu aspoň trošku radosti do dňa. A hlavne, život je až moc krátky...pochopil som to teraz na poslednej misií. Jednu sekundu žiješ, a tú druhú už nemusíš." Posadil sa, sklonil hlavu a zatváril sa trošku smutno. Bolo očividné že sa na tej misií muselo niečo stať. "Práve preto si treba užiť každú sekundu a využiť každú príjemnú situáciu ktorá sa ti v živote naskytne." Hovoril už trošku tichším hlasom.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:11 pm

Kaori Matsumoto

Jak jsem jej tak poslouchala, měla jsem pocit že jsem položila trochu hloupou otázku. Nebyla jsem zvyklá se moc bavit s ostatními. Bavila jsem se hlavně s Kagem, protože tomu jsem se snažila pomáhat ale ostatní pro mě byli jako španělská vesnice. Po chvilce naslouchání jsem se posadila a koukla na něj trochu omluvným pohledem. Když sklopil pohled položila jsem mu jednu ruku na rameno. "Co se stalo?" Tázala jsem se no netušila jsem jestli je to dobrý nápad. Mohla jsem to zjistit i jinak ale řekla jsem si, že svoje schopnosti nebudu používat na nikoho, pokud to nebude zrovna nutné. "Tedy...jestli se ti o tom chce mluvit." Podotkla jsem tišeji. Už teď jsem tušila že jsem došla někam, kam jsem dojít neměla. Nechtěla jsem to ještě více zhoršit. "Víš, já asi nejsem moc zvyklá na to, aby mi někdo něco chválil.." Přiznala jsem se a trochu sklopila pohled až mi několik kratších vlasů napadalo do obličeje. "Jestli...jestli jsem se tě nějak dotkla...omlouvám se." povzdychla jsem si a zadívala se spíš na svojí druhou ruku. Co se to jen stalo na té misi? Nejspíš, něco vážného. Ještě jsem jej neslyšela takhle mluvit. Sice s lidmi moc nemluvím ale tohle...tohle mi k němu nějak nesedí. Ksakru! Ne, nebudu to dělat. Dala jsem svoje slovo! Okřikla jsem se v duchu protože jsem měla malé nutkání zjistit, co se to děje.
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:23 pm

Satorii Okamoto

Sedel na svojom uteráku a premýšľal nad misiou z ktorej sa pred nedávnom vrátil. Zdvihol hlavu a pozrel sa na jej ruku. Aj keď vedel že asi ju svojím činom prekvapí, no aj tak položil na jej ruku svoju a pozrel sa jej priamo do očí. "Vieš...keď som povedal že všetko bolo fajn...tak som tým chcel zakryť to čo som videl." Zhlboka vydýchol. "Keď som išiel späť z Takigakure no Sato všimol som si jednu skupinku banditov ktorý akurát niečo plánovali. Všetko vyzeralo úplne v poriadku keď zrazu jeden z nich prebodol svojho priateľa a rozrezal ho na kúsky. Kedže som niesol veľmi dôležitú správu a prísne tajnú..nemohol som mu pomôcť. Nechaj som ho tam..A zato sa hanbím najviac ako len môžem." Vyšli mu slzy do očí, no on sa ich snažil zadržať. Zohrial svoje oči pomocou svojej Kekkei Genkai a kvapky sĺz sa vyparili. Pozrel sa na Kaori. "Už si niekedy spravila niečo, čo ťa z vnútra tak strašne ničilo že si prestala mať chuť žiť?" Opýtal sa jej s veľmi vážnym výrazom v tvári. "Ja áno...a niekoľko krát." Zamračil sa. "No vždy som si spomenul na tých, ktorý mi tú radosť do života vkladajú presne ako ja dnes tebe. Až vtedy som pochopil aký dôležitý je život. A ako moc si ho treba vážiť, pretože je iba jeden." Otočil hlavu späť ku vodu a pozeral sa na slnečné lúče ktoré sa odrážili od hladiny.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:36 pm

Kaori Matsumoto

Tak tahle to je, Satorii-kun. Mělo mě napadnout hned, že se na té misi něco stalo. Projelo mi hlavou po tom co jsem si jej vyslechla. Ano, byla jsem překvapená když přesunul mojí ruku ale nechávala jsem to tak, jak to bylo. Nevadilo mi to a tak jsem neviděla důvod, proč jí oddělávat. Musela jsem si tiše povzdychnout, když bylo řečeno naprosto všchno. "Víš, možná tě to překvapí ale i já mám svoje strašáky ve skříni..." Povzdychla jsem si a zadívala se někam mimo. Už jsem vlastně na něco takového dlouho nemyslela, jen se mi to připomínalo každičkou noc. "Tenkrát, když mě Kage přivedl..." odmlčela jsem se a na chvíli zůstala tiše. Hodlala jsem mu říct něco, co mělo být navždy zapomenuto. "Ten den, kdy jsem jej potkala, jsem se pkoušela zabít. Za to co jsem způsobila..."Zakroutila jsem pro sebe posmutněle hlavou. "Za to, co jsem udělala...co jsem způsobila..." Přiznala jsem se tiše. Nechtělo se mi to říkat kdo ví jak nahlas. "Zdálo se, že mi ukázal cestu, cestu jak na to nemyslet. A pak..jednou přišla mise...nejspíš, si jí pamatuješ..." Znovu jsem se odmlčela. Všíchni si to pamatovali. Byl to ten největší neúspěch v dejinách vesnice. "Asi dvacet shinobi bylo vysláno zničit hrozbu....nikdo se nevrátil...." Dokončila jsem a tiše si povzdychla. "Nikdo až na mě...."  Bylo více než dost poznat, že v mém hlase je jakási nechuť. Nechuť kterou jsem měla sama k sobě. Za to všechno. Všichni do jednoho zemřeli jen já přežila. Přežila a vrátila se jako kdyby se nic nestalo. Měla jsem zemřít už dávno! Hučelo moje podvědomí docela logicky. "Já moc dobře vím jaké to je, když se z něčeho neustále obvyňuješ..." Hlesla jsem jako malý dodatek a zadívala se na nebe s jistým druhem zamyšlení.
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:43 pm

Satorii Okamoto

Pozorne počúval čo mu Kaori hovorila a nič nehovoril. Len sedel a sledoval vodu pričom sa mu jej slová vrývali do srdca. Po niekoľkých minútach sa otočil a usmial sa. "Aj keď sa dostaneš na to najhlbšie dno...vždy je tu niekto kto ti pomôže." Usmial sa... "Vieš, ja som bol vždy veľmi tichý človek. Až do vtedy kým som nespoznal Kageho a nenašiel som si ozajstných priateľov." Usmial sa ešte viac. "Raz mi povedal ... Po každej búrke vide slnko.. a toho sa držím." Prehrabol si vlasy a ľahol si. "No dobre...kašlime teraz na zlé myšlienky..prišli sme sem oddychovať. No nie?" Usmial sa a rukou si zakryl oči do ktorých mu svietilo slnko. Po niekoľkých minútach sa postavil a poriadne sa ponaťahoval. "Poď ideme do vody." Povedal jej a natiahol ku nej ruku aby s ním išla.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:47 pm

Kaori Matsumoto

"No, snad jednou najdu taky takové přátele." Pronesla jsem polohlasně a dále sledovala oblohu, jako kdyby mi nevadilo že mi paprsky svítí přímo do očí. Když stal a natáhl ke mě ruku, trochu udiveně jsem se na něj koukla. Nebyla jsem si jistá tím, jestli to myslí vážně no nezbývalo nic jiného než to nějak risknout. "Proč ne." Kývla jsem trochu hlavou a vytáhla se na nohy s jeho pomocí. Pomalu jsem přešla k vodě do které jsem si nejdřív namočila jenom jednu nohu abych vyzkoušela jaká je voda. Byla příjemná no asi jsem nebyla z těch kteří by tam hned jen tak skočili. Nemohla jsem si nevšimnout jak se na mě několik lidí kouklo ale to jsem se snažila ignorovat, ostatně jako vždycky. "Ty se asi chodíš často takhle bavit co? "
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 7:55 pm

Satorii Okamoto

Pomohol sa jej postaviť a spoločne pristúpili ku vode. Keď jej pomohol sa postaviť, nejak zabudol ruku na tej jej a stále ju držal. Keď išli ku vodu, všimol si ako sa na nich ostatný pozerajú a určite si to všimla aj Kaori. Pozrel sa na ich ruky a všimol si že ju stále drží, začal sa neskutočne červenať a preto rýchlo skočil do vody. Ani jej nestihol odpovedať na otázku. Strašne sa hanbil. Keď sa vynoril a uvidel Kaori stále stáť pri vode, len sa usmial a poriadne si ju obzrel. Ani som si nevšimol jej krásnu postavu. Vlastne je naozaj celá krásna. A tá pečať okolo jej pupku ju robí ešte krajšou. Pomyslel si a zase sa začervenal. Zatrepal hlavou a opäť sa ponoril. Ja som ale hlupák. Opäť sa vynoril a čakal kým Kaori vojde. No stále to veľké vstúpenie do vody nejak neprichádzalo. Pomaličky priplával ku brehu. Z vody mu trčali iba oči ako krokodílovi. Vtedy sa rýchlo zahnal a ošpliechal ju vodou. "Hahahaha..." Zasmial sa z plných úst. No smiech ho prešiel keď si domyslel čo mu asi teraz Kaori spraví.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:01 pm

Kaori Masumoto

Moc jsem nepochopila proč najednou tak rychle skončil ve vodě. Možná trochu zamteně jsem se koukla kolem sebe. Viděla jsem jenom lidi co mě sledovali ale na to jsem byla tak nějak zvyklá. Rozhodně mi to nepřipadalo divné. Jakmile mě ale nahodil vodou, musela jsem se pro sebe zamračit. V tu jedinou chvíli se za ní zformovala větší voní koule která mu dopadla na hlavu a já se trochu vítězně usmála. "To nebyl dobrý nápad." Podotkla jsem a skočila do vody doslova šipku. Chvíli mi trvalo, než jsem se z vody vynořila. Pod vodou bylo příjemně, jako kdybych měla zapomenout na všechno co se děje kolem. Nakonec jsem se ale objevila na vodní hladině a pousmála se. "Nebo chceš ještě další spršku?" Optala jsem se jej  a zatvářila se na chvíli vážně. No ten vážný výraz mi moc dlouho nezůstal a já se začala tiše smát, což u někoho jako jsem byla já bylo víc než zvláštní. Kdo ví, kdy jsem se smála naposledy.
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:08 pm

Satorii Okamoto

Kludne plával na hladine a čakal čo mu Kaori spraví za tú spršku..keď mu dopadla ta guľa na hlavu. Len sa pomaličky potopil... Aáááu...Pomyslel si a pod vodou sa držal za hlavu. Ešte sa ani nevynoril a už videl s poď hladiny ako Kaori skočila. Pozeral sa na ňu pod vodou a usmieval sa. Je to ako vodný anjel.."Áááách..." Povedal a vtedy si uvedomil že je stále potopení. Rýchlo sa vynoril a trošku zakašlal. Nadýchol sa a bolo všetko v poriadku. Po chvíli sa vynorila aj Kaori a on sa už len usmieval. "Ďalšiu spŕšku? To má byť výzva?" Opýtal sa jej a začal okolo nej a pod ňou zohrievať vodu aby jej bola ešte viac uvoľnená. Voda okolo nej nebola vrelá..naopak bola veľmi príjemná. Nechcel jej predsa ublížiť. Kaori možno vedela o jeho schopnostiach no to on nevedel.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:15 pm

Kaori Matsumoto

Zakroutila jsem si pro sebe hlavou a trochu pozvedla jednu ruku, což jsem vlastně ani nemusela ale připadalo mi to jako fajn nápad.  Před jeho obličejem se vytvořila malá kulička vody která se držela v úrovni jeho obličeje. Co však nemohl vědět bylo, že za ním se objevila další ale ta byla asi dvakrát taková co ta první. Opět jsem jí nechala přistát mu jí na hlavě a pobaveně se zasmála. Tohle mě asi jen tak neomrzí. Cítila jsem jak je voda teplejší a tak jsem jej trochu sjela pohledem, jakmile se objevil znovu na hladině. "Tohle na mě nezkoušej, nebo tě hodně rychle zase schladím." Upozornila jsem jej. Sice jsem netušila jak bych to dělala ale připadalo mi to jako fajn nápad. Tohle vypadalo jako nějaká zábava ale kdo ví, v tom jsem se moc nevyznala. POtopila jsem se opět pod vodu a poklidně se dostala za něj. Jen jsem mu položila ruku na rameno. "Nebo tě tu mám utopit?" Pronesla jsem se smíchem.
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:29 pm

Satorii Okamoto

Zase dostal ranu a stiahol sa pod vodu. Všimol si že sa Kaori snaží pod vodou dostať za neho a tak sa tiež otočil a keď sa vynorili boli si tvárou v tvár. "Chceš ma utopiť?" Opýtal sa jej s úsmevom. Hneď nato spravil niečo veľmi neočakávané. Jeho oko sa zrazu zmenilo na úplne biele..skoro ako je Byakugan a Kaorine telo sa odrazu začalo približovať ku Satoriimu bez toho aby niečo robila. Keď už boli blízko seba Satorii sa natiahol a dal jej rýchlo pusu. Hneď ako tak spravil sa začervenal a rýchlo sa potopil aby ho nemohol udrieť alebo aby na neho nehodila zase tú guľu. Až pod vodou si zase uvedomil čo spravil. Pane bože, ona ma zabije..pomyslel si a sledoval s pod hladiny Kaorine telo.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:36 pm

Kaori Matsumoto

Zůstala jsem na jednom místě a tak nějak si snažila srovnat myšlenky v hlavě abych správně pochopila co se to vlastně stalo nebo nestalo.Na tváři se mi objevil udivený výraz. Konečky prstů se přesunuly na moje rty a já přes ně jen zamyšleně přejela. Skutečně udělal to, co si myslím? On...mi dal pusu....ale proč?! Můj mozek dovedl pochopit kde co, mnohdy i to co ostatní nezvládali ale tohle, tohle jsem nedovedla pochopit já. Pro někoho to bylo něco docela banálního a obyčejného ale já měla pocit, že to nepochopím nikdy, ať jsem se o tom snažila přemýšlet jakkoliv. Nebylo těžké jej dostat na hladinu, vzhledem k mím schopnostem. Ale když byl na hladině nedovedla jsem se tvářit vážně, jako spíš překvapeně. "Proč jsi to udělal?" Optala jsem se jej a trochu pozvedla svoje obočí. Nečekala jsem ale na odpověď protože jsem se snažila zakrýt to, jak moc mě překvapil. A tak byl stažen zase pod vodu jako kdyby to nic nebylo. Já se potopila pod vodu a proplavala kolem něj na druhou stranu., nebo snad trochu dál od toho všeho. Ale moje hlava si ne a ne dát pokoj. Měla bych ho za to praštit, nebo jak bych se asi měla zachovat?! Ksoooo, něco tak primitivního a já na tom ztroskotám!
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:46 pm

Satorii Okamoto

Začal pomaly stúpať, snažil sa čo najviac to išlo aby nestúpal no nešlo to. Keď sa vynoril, bol červený ako vnútrajšok melónu. Čakal ranu, no nič sa nestalo. "Ehm, ja...ja ani neviem." Povedal veľmi zahanbene a premýšľajúc prečo to vlastne chcel spraviť. Keď začal znovu klesať, odľahlo mu že nedostal úder. Opäť sedel na dne a pozeral sa hore. Všimol si Kaori ako mieri ku nemu a preplávala okolo neho. Chytil ju za nohu a stiahol ju ku sebe dolu. Položil ju na dno hneď oproti nemu a zrazu sa stalo niečo naozaj fascinujúce. Voda pred jej očami sa začala na čosi meniť. Satoriiho oko bolo opäť biele ako sneh a pred Kaorinou tvárou sa objavili písmená, slová. /Prepáč mi to...myslel som, že to bude teraz to správne../ Napísal Satorii pomocou svojho Kekkei Genkai. Hneď ako to tam napísal, vyplával na breh a vyšiel z vody. Prišiel k uteráku a začal sa utierať. Vedel, že to čo spravil nebolo to správne a práve preto chcel odísť ešte skôr ako spraví ďalšiu hlúposť.
Návrat hore Goto down
Riko
Tsukikage
Tsukikage
Riko

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 8:55 pm

Kaori Matsumoto

Jakmile vyplaval, jako kdybych tušila co chce udělat. Copak jsem jej mohla nechat takhle zdrhnout. "Kam si myslíš že jdeš?! Vypískla jsem na něj a vylezla z vody taky. "Já...nemyslela jsem to nějak zle..."POvzdychla jsem si a koukla se trochu jinam. "Jen....jsi nejspíš první člověk který něco takového udělal a já...neumím pochopit proč..." Přiznala jsem se a koukla se na něj. Jen jsem doufala že se moc nečervenám. Snad v tom bylo něco, co mě potěšilo no nebyla jsem moc schopná tento fakt přijmout. Bylo to něco nového. "Promiň já...nechtěla jsem tě nějak urazit..nebo tak něco..."
Návrat hore Goto down
DarkLezdgar
Sannin
Sannin
DarkLezdgar

Charaktery
Atai:

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto EmptyNe február 09, 2014 9:05 pm

Satorii Okamoto

Zastavil sa a obzrel sa za Kaori. Keď pribehla, len počúval a nič nehovoril. "Viem, nemal som to robiť no nemohol som si pomôcť." Usmial sa. "Už budem musieť ísť...napíšem ti večer na facebooku." Zasmial sa, znovu sa naklonil ku nej..no tento krát jej dal pusu len na čelo. Zbalil som si veci a pomaličky som chcel odísť. No ešte pred tým som sa ešte raz otočil a usmial som sa. "Ďakujem za skvelý deň, dúfam že to niekedy zopakujeme." Usmial sa a žmurkol na ňu.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

For Fun = Léto Empty
OdoslaťPredmet: Re: For Fun = Léto   For Fun = Léto Empty

Návrat hore Goto down

For Fun = Léto
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Tenshi Free Forum SK/CZ :: Vedľajšia kategória :: Offtopic-
Prejdi na: